Hoe kan ik mijn ex terugwinnen?

Soms is het goed wanneer een relatie uit gaat. Soms vraag je je af of het wel had mogen gebeuren. Wanneer je er zo over denkt, is het waarschijnlijk een goed idee om er even bij stil te staan of het niet mogelijk is om je ex terug te winnen. Het komt namelijk nogal eens voor dat mensen uit elkaar gaan, terwijl ze toch nog van elkaar houden. Maar hoe weet je dat? Er is maar een manier om dat te weten te komen: met je ex-geliefde gaan praten.

Met je ex praten

Soms kan dit een beetje moeilijk lijken. Met grote waarschijnlijkheid heb je er zelfs een beetje angst voor. Wanneer je het zelf niet hebt uitgemaakt, is dit zeer zeker het geval. In de meeste gevallen heeft je voormalige partner je verteld waarom hij of zij het uitgemaakt heeft. Soms is de reden duidelijk, maar het kan voorvallen dat dit niet zo is. Zeker wanneer je de motivatie van je ex-partner niet kunt duiden, is het een goed idee om een verdere verklaring te vragen. Wanneer je zelf de relatie hebt stopgezet, kan het voorvallen dat je bent gaan twijfelen. Wanneer dat het geval is, dan is gaan praten zeker de boodschap. We zouden bijna vragen waar je nog op wacht!

Het gesprek

Wanneer je er voor gaat, wanneer je met je ex gaat praten met de bedoeling jullie relatie terug te herstellen, dan doe je er goed aan om alles goed voor te bereiden. Zet alles goed op een rij. Maak zeker nooit de fout om pusherig over te komen. Wanneer de breuk zeer pijnlijk was, of mogelijk op een bijna gewelddadige manier gebeurde, dan kan het toch nog goed zijn om erover te praten. Dit hoort zowel bij het verwerkingsproces als bij een mogelijke strategie om je ex terug te winnen. Hou vooral in gedachte wat voor je voormalige partner een goeie insteek is. Doe vooral geen dingen waar hij of zij een hekel aan heeft. Denk aan wat jullie in de eerste plaats samenbracht. Wanneer je daar achter bent, dan kom je al een heel eind weg.

Op weg naar succes

Het is zover. Je bent het gesprek met je vroegere geliefde aangegaan, en je bent erachter gekomen dat jullie nog te veel gemeen hebben om de relatie zomaar te laten verpieteren. Dan is de kans groot dat jullie effectief terug samenkomen. We wensen jullie veel succes, maar trap vooral niet in de valkuilen die ervoor zorgden dat jullie uit elkaar gingen!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*